Virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen mekaniikkasuunnittelussa

Pyydä meiltä tarjous

Virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen mekaniikkasuunnittelussa nopeuttaa kappaleen valmistumista, vähentää työvaiheita ja karsii kustannuksia.
Virtuaalitodellisuudessa tuotteita voidaan tarkastella oikeissa mittasuhteissa niiden oikeassa ympäristössä.

Kappaletta suunniteltaessa muutoksia tulee useimmiten tuotteen käytettävyyteen, koska tietokoneen ruudulta on vaikea arvioida, miten asennus tai huolto todellisuudessa onnistuu. VR-todellisuudessa on mahdollista kokeilla, voidaanko tuotteelle tehdä ne asiat, joita sille pitäisi tehdä. VR-todellisuudessa pääsee tutkimaan myös tuotteita, joiden lähelle ei ole turvallista mennä tosielämässä, sillä usein suunniteltaviin tuotteisiin voi liittyä jännite tai räjähdysvaara.

Virtuaalitodellisuus nopeuttaa suunnitteluprosessia

Kun tuotteen todellinen mittakaava, käytettävyys ja muotoilu testataan ennen prototyypin tilausta, vähentää se useita työvaiheita ja kustannuksia. Kappaleesta ei tarvitse tehdä useita prototyyppejä, kun kaikki tehdään kerralla oikein. Tämä taas auttaa pysymään toimitusajoissa.

VR Review:ta voidaan käyttää jokaisessa suunnitteluprojektissamme

VR Review voidaan sisällyttää jokaiseen suunnitteluprojektiimme. Voimme tutkia mallia yhdessä asiakkaamme kanssa ja tehdä sen perusteella tuotekehitystä uudella ulottuvuudella. Meillä on vahva tekninen osaaminen ja olemme tehneet pitkään omaa tuotekehitystä virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseksi mekaniikkasuunnittelussa.
Asiakkaanamme saatte mahdollisuuden astua kehityksen kärkeen uuden teknologiamme avulla. Ota yhteyttä!