Ulottuvuutta suunnitteluun – 3D-tulostus Vaasasta

Kaikki yhteystietomme

Insinööritoimisto Hesplan Oy on 3D-tulostuksen sekä 3D-mallinnuksen asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata pelkän 3D-tulostuksen, mallinnuksen, muotoilun tai näiden kaikkien kattavan kokonaisuuden.

Saat kaikille tuotteillesi prototyypin, jota voit hyödyntää suunnitteluvaiheessa ennen tuotantopäätöksen tekemistä. Kun tarvitset yrityksellesi luotettavan kumppanin 3D-tulostuksille, ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

3D-tulostuksen hyödyt

3D-tulostusta hyödyntämällä on mahdollista valmistaa tehokkaasti ja edullisesti kappaleita, joiden valmistaminen on aikaisemmin ollut erittäin haastavaa tai jopa mahdotonta. Mitä monimutkaisemmasta kappaleesta on kysymys, sitä suuremman hyödyn 3D-tulostus usein tarjoaa.

Valmistetut kappaleet ovat täysin käyttövalmiita osia, jotka vastaavat erinomaisesti tavoiteltuja ominaisuuksia. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin siitä, miten 3D-tulostus voisi parantaa sinun liiketoimintaasi!

 

 

 

 

Mallinnus oman suunnittelusi tueksi

Tulostamisen lisäksi voit hyödyntää osaamistamme 3D-mallien suunnittelussa. Ottamalla ammattitaitomme sekä kokemuksemme käyttöösi, voimme yhdessä viimeistellä ja optimoida suunnitelmasi. Kokemuksemme kautta osaamme tehdä tarvittavat muutokset parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tutustu muihin suunnittelupalveluihimme

Mittatarkkuus ja tulostusalue

Käytössämme on huippuluokkainen laitteisto, jolla voimme tulostaa tarkkaa jälkeä teollisuuden vaativimpiinkin tarpeisiin. Mittatarkkuus riippuu materiaaleista ja tulostusalueen koko on 330 mm x 240 mm x 300 mm.